THE HEALING OF THE HEART AND PURE AWARENESS

En helg där vi undersöker healingens helande kraft samt tar ett steg in i de djupare insiktsnivåerna

Helgretreat i Stockholm 20–21 februari 2016 med Manereia SOL och Joakim EnerothGenom olika enkla yoga- och energiövningar kopplar vi tillsammans upp oss på den universella healingenergin. Därifrån skapar vi en öppen och ljus atmosfär som tillåter oss att gå djupt in i olika meditations- och healingövningar. Vi jobbar både enskilt och i grupp.

Vi guidas också in i ”Pure Awareness Meditation” där vi utforskar stillheten, släpper taget och blir ett med den stora bakgrunden. Vi övar oss att öppna porten in till oss själva, vårt sanna jag och utforskar vad som finns där. Syftet är att upptäcka vilken enorm gåva vi har inom oss i form av den helande kraften.

MANEREIA är en hängiven Bhakti yogi med djup andlig erfarenhet som bor i Småland. Han har ägnat många år åt utövandet av yoga, healing och meditation och guidar oss denna helg i olika energi- och healing övningar.

JOAKIM ENEROTH är en ordinerad meditationslärare, han har under 20 års tid praktiserat och tagit emot meditationsundervisning från flera traditioner, främst från den Buddistiska inriktningen. Joakim guidar oss denna helg i ”Pure Awareness Meditationer” samt inviger oss i metoden ”Direct Pointing”, det som traditionellt brukar benämnas som den direkta vägen.


PLATS
Stockholm Kundalini Yoga Center / Reimersholmsgatan 79

TID
Lördagen 20 februari kl 10.00–19.00
Söndagen 21 februari kl 10.00–18.00