Integrera och balansera den högsta ursprungliga maskulina och feminina kraften. - Stockholm 24 September

WORKSHOP tillsammans med Susanna Thelin Schmidt och Manereia SOL

Vi har nu kommit så långt i vår uppstigningsprocess från Mind consciousness till Heart consciousness att vi är redo att ta emot och integrera den högsta ursprungliga aspekten av den gudomliga maskulina och den gudomliga feminina kraften. När vi tar emot dessa och balanserar denna heliga förening inom oss går vi mot vår fullkomliga och sanna potential i den nya tiden.

Under denna workshop kommer du få möjligheten att ta emot dessa högre frekvenser och balansera det inom dig. Detta sker genom ett gemensamt öppnande och renande av våra energikroppar, direktkanaliserade budskap, sång, och energiöverföringar. Som en del av workshoppen får du en personligt anpassad aktivering och balansering. Rörelser och toning tar oss i samklang med energierna och vi avslutar med sharing i ödmjukhet och respekt till allt som är.

KANALISERING OM WORKSHOPPEN, GENOM MANEREIA SOL: ”Ni behöver inte vänta längre, nu är det dags. Vi skall tillsammans höja oss till det sista steget innan uppstigningen. Vi skall integrera och balansera de manliga och kvinnliga energierna i era kroppar och energisystem. Susanna och Manereia ska förmedla dessa krafter från urkällan till er. Det skall vibrera starkt i hela rummet, ingen kan komma undan av er som kommit hit. Ni som är här är ni som är redo att släppa in. Vi blir ett med er för en liten stund, triggar det ursprungliga minnet om vem vi är. Härifrån har vi sedan en ny plattform att vila på inför den kommande uppstigningen som redan påbörjats. Med balanserade manliga och kvinnliga energier är ni redo att ta emot mer vilket ni också kommer att få göra denna heliga dag. Ni barn av Ljuset, välkomna till en transformerande fantastisk dag. Två aspekter av samma sak, det maskulina och det feminina, ska nu få mötas i era kroppar. Urkällans kunskap ska korsas i era system. I höga toner och vibration ska vi dansa med er till den nya punkten i era liv. Där skall vi samlas fler och fler, där skall vi sedan vänta på mer, från denna plats ser vi er. Det är därifrån som vi sedan skall hämta er. Som balanserade och vibrerade varelser ska ni uppgå i ett nytt system. Ni måste komma dit, det är uppsamlingsplatsen för att inträda i den nya tiden.”

Hjärtligt välkomna!

OM KURSLEDARNA:

MANEREIA SOL
har lång erfarenhet med att arbeta med Kundalinienergin som aktiverades i hans kropp för 8 år sedan efter att börjat utöva Bhakti yoga. Han är yoga lärare och healer, han kanaliserar starka healing krafter från Universum och assisterar mänskligheten och Moder Jord i uppstigningen till högre dimensioner. Läs mera om Manereia här

SUSANNA THELIN SCHMIDT är samtals-och själsterapeut, multidimensionell kanal för budskap och energier, healer, spiritual teacher och internationell energiarbetare för Moder Jords uppstigning. I och med att hon har kontakt med alla dimensioner har hon förmågan att jobba i en unik kombination av shamanska metoder och universella energier. I våras var hon på universellt uppdrag i Peru för att arbeta med den högsta ursprungliga Maskulina och Feminina energin i Anderna. Läs gärna om detta uppdrag i Bloggen på www.youare.se

Priset inkluderar fika med örtte och snack.
Yogamattor och filtar finns, även få stolar för den som önskar.

Ta gärna med egen vattenflaska och kristaller om du önskar att ladda ner energierna i dessa.

Kom gärna i god tid för att landa innan workshoppen sätter igång kl 13.

Antal deltagare: 16 pers.

TID: Lördag den 24e september 2016, kl 13-17.30

PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79, 117 40 Stockholm

ANMÄLAN: Anmälan senast 4 september via mail


Tillbaka till Projekt Sol - Aktiviteter