UNITY - Ett Uppstignings-workshop med Susanna och Manereia

2017 blir året då vi kommer att fokusera på vår väg till enhet, Ett, Unity som vi aldrig gjort förut. Vi har jobbat med oss själva för att bli Ett inom oss. I synnerhet i 2015 och 2016 har vi förberett oss genom tuffa inre jobb och nu är vi här! Heja oss! Nu ska vi våga oss ut på färden tillsammans. Våga se varandra som oss själva. Låta vår inre Divine Feminine och Divine Masculine förenas i Ett. Mötas i samhörighet.

Detta kommer vara en workshop där vi lyfter upp oss i glädjens skratt, sång och dans. I stillhet och i rörelse. Vi öppnar upp med gemensam mantrasång, får kanaliserade budskap och tar emot energiöverföringar från Källan som väcker upp vår inre universella kunskap. Vi går mot att förenas som en samverkande kraft. Vi är inte ensamma, vi behöver förstå det in i våra fysiska celler. Det är en omkodning som behöver ske för vi har lidit av separationskänslan så otroligt länge. Ja så länge vi kan komma ihåg. Vi är på väg tillbaka, framåt. Vi ska tala om för hela vår egen existens att vi kommer från Ett och är på väg till Ett igen. Nu hittar vi verktygen, möjligheterna och upplevelsen av samhörighet.

Vi kommer att styrkas i det som behövs för att bygga det nya:
”Vi kommer att ge er det ni behöver för er fortsatta uppstigning. Ni ska bara komma precis som ni är för att ta emot. Inget kan stoppa detta nu, färden har redan börjat, proppen i det gamla har redan dragits ut. Nu behöver ni hjälp och information om hur ni ska gå vidare; Vi kommer att ge den genom vår närvaro, en närvaro som tar med sig nödvändig information och instruktioner till era energisystem om vad som är på gång och hur ni skall hantera detta. Ni kommer att få det ni behöver, ingen kommer att gå tomhänt hem. Tillsammans så förbereder vi oss för uppstigningen, tillsammans så healar vi det som ska bli Ett. Hjärtligt välkomna hälsar vi som gått före och planerat detta i eoner av tid.”
(Kanalisering genom Manereia)

”Fram till nu har ni jobbat ojordat. I era steg ska ni ta tag i er urkraft på bottennivå. Ja alltså på den nivån ni står på. I alla era dagar har ni sett gurus i det blå, det är inte så ni ska tänka längre. Tänk DIG, tänk lagar, tänk förtvivlan, sorg, glädje. Ta er i hand i union. Ta er i hand. Ta er i hand. Nu ska broar byggas av solida fundament. I det skedet går vi vidare och sår frön. Sår som ni aldrig gjort förut. Sår för glatta livet. Sår! Ni ska till himmelriket. Så är tänkt. Dit är ert syfte. Men på vägen, ha skoj! Ni glömmer glädjen. Till makten med glädjen! Det är i misstro ni mister glädjen. Fånga in den igen. I glädjens dans ska ni sjunga ut. Från er grundvall, från ert ursprung. Från ert kall. Ni ska sjunga så änglarna dånar – ni ska sjunga så glasen krossas. Det är med er inre röst som ni ska bryta barriären. Windows falling apart.”
(Kanalisering från Susannas gudomliga Högre Jag)

Manereia Hanuman Sol och Susanna Thelin Schmidt började samarbetet i höstas då de hade en workshop i uppväckandet och integreringen av The Sacred Union of the Divine Masculine and the Divine Feminine. De kommer under 2017 fortsätta med detta arbete i Unity's tecken. Under dessa workshops använder de sig var för sig av olika verktyg och metoder från olika traditioner, metoder de själva praktiserat var och en för sig på olika sätt. Här förenas de på ett unikt sätt. Det är dags för alla människor och kulturer att förenas, för att hitta hem i Ett. Dessa starkt uppkopplade workshops hålls på svenska och mycket spontant tillåts att hända alla som är där.

Om kursledarna:
MANEREIA HANUMAN SOL har lång erfarenhet med att arbeta med Kundalinienergin som aktiverades i hans kropp för 8 år sedan efter att ha börjat utöva Bhakti yoga och se Gud i allting. Han är yogalärare och healer, kanaliserar starka healingkrafter från Universum och assisterar mänskligheten och Moder Jord i uppstigningen till högre dimensioner. Läs mera om Manereia på www.projektsol.se .

SUSANNA THELIN SCHMIDT är samtals-och själsterapeut, multidimensionell kanal för budskap och energier, healer, spiritual teacher och internationell energiarbetare för Moder Jords uppstigning. I och med att hon har kontakt med alla dimensioner har hon förmågan att jobba i en unik kombination av shamanska metoder och universella energier. I våras var hon på universellt uppdrag i Peru för att arbeta med den högsta ursprungliga Maskulina och Feminina kraften i Anderna, Moder Jords nya hem för Kundalinikraften. Läs gärna om detta uppdrag i Bloggen på www.youare.se

DATUM/TID:21 Januari 11:00-18:00

LUNCH: Ca 1 timme. Ta med egen mat eller gå ut på stan. Bland annat finns raw-foodrestaurangen STHLM RAW på Långholmsgatan 11, ca 15 minuters promenad från lokalen.

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED:
Lunchmatsäck och/eller annat energitillskott under dagen.
Vattenflaska
Kristaller om du önskar att ladda ner energierna i dessa.
Tofflor/varma sockar, extra tröja om du känner dig frusen efter att ha varit i höga energier.

OBS! Kom i god tid för att landa innan workshoppen sätter igång kl 11.

Antal deltagare: 20 pers.

ANMÄLAN: Anmäl dig senast 6 januari till susanna@youare.se eller magnus@projektsol.se

PLATS: Stockholm Kundaliniyoga center, Reimersholmsgatan 79, 117 40 Stockholm


Tillbaka till Projekt Sol - Aktiviteter