UNITY NEXT - Ett Uppstignings-workshop med Susanna och Manereia

Detta har vi väntat på länge, nu är det äntligen dags. Vi ska plocka fram solskivan inom oss och placera den högt på himlen. Där ska den få lysa så alla kan se den, där ska den lysa så vi aldrig glömmer vilka vi egentligen är. Med olika verktyg gör vi detta tillsammans, våra guider och solskivans väktare har alla lovat att vara med. Vi sjunger mantran för att skapa kontakt, vi blir vägledda i meditation djupt in i oss själva och in i solen. Vi öppnar en portal till kunskapen som vi låter fritt strömma genom oss. Vi får del av kanaliserade budskap. Vi skrattar och sjunger, vi smittas och delar med oss av glädjen.

Välkomna till en Uppstignings-workshop med Susanna och Manereia, en fristående fortsättning på deras tidigare workshops.

Solen står för den skapande kraften (Skaparen), att sammanföra Solen med Jorden är symboliskt att sammanföra den gudomliga maskulina och gudomliga feminina kraften - universiellt, jordsligt och i oss själva. Dessa två krafter ska balanseras i sin högsta frekvens nu. Vi är redo. Solskivan som hänvisas till här är Solskivan i Titikakasjön i Andesbergen, Peru, där den gömdes av Inkaindianerna när landet invaderades av spanjorerna. Denna gudomligt magiska solskiva kom ursprungligen från Lemurien och togs med till Peru av Amaru Muru när Lemurien stod inför sin undergång. Det är sagt att den ska komma upp igen i denna tid kalibrerad med de nya energierna för den Nya Jorden. Det har framkommit att jordens befolkning - i synnerhet vår ursprungsbefolkning - behöver återknyta till sin Solgud. Det innebär alla delar av vår Jords befolkning. Vi har haft och har kontakt med Perus ursprungsbefolkning och nu har vi även fått in Japans som behöver hjälp. Det ska bli fantastiskt spännande att se vad vi kommer att få bidra med i detta energiarbete under workshoppen. Det kommer att bli en växelverkan mellan eget inre arbete och jordsligt och universellt arbete.

WE ARE THE ONES WE HAVE BEEN WAITING FOR!

"Allt ska komma upp i dager. Solskivan har gjort sitt till att denna workshop ser sin glans. Jodå. Så ska det bli. Att sjöjungfrun dansar i vågor och delfiner kvittrar i böljan det är tecken på lekfullhet och glädje. En glädje ska fram i varje människa, en självnöjd glädje. Ja kan ni tänka er! En sån glädje att få se er glada i er själva. För det ni är. Se nu hur det ser ut i världen. Så många som missunnar varandra eller lever ett liv i misär eller avhållsamhet. Så TILLÅT er nu då! TILLÅT er nu! Snälla TILLÅT er! En vaggvisa, en reflektion. En stundtals stillhet. En släppande känsla av ålderdom och tristess. SE! Ja SE! NU! Se dansen skapas i nuet. Ett spontant påkommet sätt att yttra sin frihet och glädje. Lugn. Vad är lugn? Jo här i denna kontext ska vi säga ett par ord om lugn. För hur skapas lugnet? Skapas? SKAPAS? Ska det skapas? Lugnet? Nej, men inte... Jo... vänta, andas, stoppa upp. Ett utrymme skapas för utrymmet att andas. Där får du stå ett tag. En ovan känsla i tomhet. KÄÄNN. Käänn. Åå käänn. Våga känna hur du känns. Du. I desperat flykt från något du ångrat. Eller är för att flykt har blivit ett beteende i dagens samhälle som stör ditt Jag i att vara DU? Solskivans avstånd till solen är essentiell i detta skede." (Kanalisering från Susannas gudomliga Högre Jag)

"Solskivan ska upp - ni ska jobba mer - fler ska ansluta - Solen ska upp - mer och mer - ingen kommer undan dess sken - ni har vaktat länge - nu är det dags - nu ska paraden börja - nu ska vi spela - nu börjar en ny era"
"Nu tar vi med gemensam kraft i och lyfter upp SOL-skivan igen på himlen. SOL-guden och SOL-gudinnan ska åter träda i er tjänst. Vi fortsätter där vi slutade förra gången vi sågs runt sjön och vid havet. Vi sätter oss ner och öppnar upp vår gemensamma källa – SOLEN. Vi ska dansa och vi ska sjunga. Vi ska få hela Universum att gunga. Det ni gör är inte bara bra för er, inte bara nödvändigt för några få utan fler. Det ni gör är att ni öppnar upp en portal till gamla kunskaper ni själva bar en gång. Nu skall denna kunskap åter få dansa på jorden, vi tackar så mycket att ni tar oss på orden. Välkomna att dansa med oss på SOLEN. " (Kanaliseringar genom Manereia)

Manereia Hanuman Sol och Susanna Thelin Schmidt började samarbetet i höstas då de hade en workshop i uppväckandet och integreringen av The Sacred Union of the Divine Masculine and the Divine Feminine. 21 januari började serien med fristående workshops i UNITY’s tecken som kommer fortlöpa under 2017. Under dessa workshops använder de sig var för sig av olika verktyg och metoder från olika traditioner, metoder de själva praktiserat var och en för sig på olika sätt. Här förenas de på ett unikt sätt. Det är dags för alla människor och kulturer att förenas, för att hitta hem i Ett. Dessa starkt uppkopplade workshops hålls på svenska och mycket spontant tillåts att hända alla som är där.

Om kursledarna:
MANEREIA HANUMAN SOL
har lång erfarenhet med att arbeta med Kundalinienergin som aktiverades i hans kropp för 9 år sedan efter att ha börjat utöva Bhakti yoga och se Gud i allting. Han är yogalärare och healer, kanaliserar starka healingkrafter från Universum och assisterar mänskligheten och Moder Jord i uppstigningen till högre dimensioner. Läs mera om Manereia på www.projektsol.se .

SUSANNA THELIN SCHMIDT är samtals-och själsterapeut, multidimensionell kanal för budskap och energier, healer, spiritual teacher och internationell energiarbetare för Moder Jords uppstigning. I och med att hon har kontakt med alla dimensioner har hon förmågan att jobba i en unik kombination av shamanska metoder och universella energier. I våras var hon på universellt uppdrag i Peru för att arbeta med den högsta ursprungliga Maskulina och Feminina kraften i Anderna, Moder Jords nya hem för Kundalinikraften. Läs gärna om detta uppdrag i Bloggen på www.youare.se

DATUM/TID: 11 Mars 2017 11:00-18:00

LUNCH: Ca 1 timme. Vi rekommenderar att ta med egen mat och äta den på plats.

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED:
 • Lunchmatsäck och/eller annat energitillskott under dagen.
 • Vattenflaska
 • Kristaller om du önskar att ladda ner energierna i dessa.
 • Tofflor/varma sockar, extra tröja om du känner dig frusen efter att ha varit i höga energier.

  OBS! Kom i god tid för att landa innan workshoppen sätter igång kl 11.

  Antal deltagare: 20 pers.

  ANMÄLAN: Anmäl dig senast 25 februari till susanna@youare.se eller magnus@projektsol.se

  PLATS: Stockholm Kundaliniyoga center, Reimersholmsgatan 79, 117 40 Stockholm


  Tillbaka till Projekt Sol - Aktiviteter