SOL-Healing

Healingen syftar till att öppna upp dina energikanaler så att livsenergin lättare kan flöda i ditt energisystem och hitta fram dit det behövs. Under healingen kopplar vi tillsammans upp oss mot universums och moder jords helande kärleks- och livsenergier och låter de flöda genom oss. Det enda du behöver göra är att ligga ner och slappna av under tiden som Manereia arbetar med sina händer i ditt energifält och på din kropp.

Healingen passar mycket bra för dig som vill jobba vidare med din andliga utveckling. Den startar ofta upp eller förstärker pågående processer och utrensningar i din kropp och hjälper dig att komma vidare i din utveckling. Den passar också bra för dig som känner att kontaken med universums kärleksenergi behöver förstärkas och för dig som vill öppna ditt hjärta. Healingsessionen tar ca 60 minuter och då ingår även ett litet samtal.

Manereia fick förmågan att förmedla universums helande krafter efter en mycket stark andlig upplevelse 2007 där vitt kristall-ljus från universum strömmade rakt in i hans bröst och aktiverade honom. Sedan den dagen arbetar han dagligen med att koppla upp sig på dessa krafter och integrera dem i hans energisystem, samt att sprida och leda ner dessa krafter till jorden.

Healingen är ingen ersättning för traditionell medicinsk behandling utan en alternativ metod som kan ses som ett komplement till traditionell behandling. Manereia är ingen läkare och ger inga medicinska rekommendationer.

Manereia håller till på landet strax utanför Växjö, eller kan komma hem till dig om du hellre vill det. - Om du är intresserad av att få Healing så kontakta


Pris: Donation, förslagsvis 400-600kr. 50% av donationerna går till ProjektSOL och 50% går till Tibetansk skola för föräldralösa barn i Indien.


Tillbaka till Projekt Sol - Healing