Den stora TRANSFORMATIONEN 2009-03-09

Fatta pennan och skriv, vi väntar på dig. Det är dags att genomgå den stora Transformationen, var inte rädd, lita på oss, vi leder dig. Du ber ju oss om hjälp varje morgon, vi hör dig, lita på det.

Vi älskar dig lika mycket som du älskar oss. Inget skall gå fel, du har gjort läxan väl, men lite återstår innan du får dansa sista dansen med oss, denna som leder hem, hem till Skaparen som tålmodigt väntar på alla Transformatörer som skall bli fler och fler.

Du är inte ensam även om det ibland känns så. Ta vara på dina vänner, de finns där för din skull och du finns där för dem. Tillsammans skall ni lyfta upp ljuset i era händer så att det skiner i alla vädersträck. Ingen skall undgå att se detta. En del blir blinda och spyr och andra kommer för att ta del, ty stark är människans längtan efter Ljuset.

Det är inte långt kvar tills Ljuset likt en löpeld skall spridas i era händer som dansar livets dans till min ära. Ärade vare ni som inser att svara på Kärlekens rop. Vi skall hjälpa er i evighet, Amen, genom de svåra hinder och tider som väntar i den stora reningsprocessen, den stora TRANSFORMATIONEN som hela mekanismen nu skall genomgå. Alla klarar inte detta men de får nya chanser längre fram när de fått gå om grundskolans 1:a klass.

Förbered er för den stora TRANSFORMATIONEN dagligen genom bön, meditation och Yoga. Inga förberedelser är för små. Jag och den stora TRANSFORMATIONEN väntar på er mina kära barn.

Kram, jag älskar er.
Ljuset

KUNDALINI