Du skall skriva hela natten. - 2008-04-25.

Du skall skriva hela natten. Meddelanden från oss i evighet amen.

Lär Shamballas hemlighet. Sök gud nu, han finns ge aldrig upp hoppet på kärleken som skall segra. Du har rätt i det, du följer min plan i evighet som inte längre kan vänta. Skynda dig nu, var inte rädd jag finns till din hjälp. Swadhyaya är ditt namn, det vet du nu i evighet amen.

Under stark energivåg: Ingen fara, du har mitt beskydd, jag sitter jämte dig nu, var inte rädd, nu händer det som snart skall hända, var inte rädd, var inte rädd, var inte rädd, var inte rädd.

Tystnad.

Får jag sova nu? Ja det kommer mer sedan. Tveka inte för det jag säger är sant i evighet amen halleluja i evighet. Vad tjatig du är? Ja, jag vet men det måste inpräntas nu för du är min lärjunge. -Jesus
-----

Fysiska fenomen som du skall iakttaga och skriva ner min vän:
- Flimrande vitt ljus framför ögonen
- Knackande ljud i huvudet
- Svett i örat

Klättra ner i skorstenen hos folk och säg sanningen, tiden är inne för förändringen i alltets plan som ni inte begriper men anar. Många skall dö för dom måste, men inte ni som skall leda världen mot ljuset i evighet amen.

Du är inte galen, inte tokig, bara min vän, trot det eller ej. Syndernas förlåtelse är nära, ni får alla chansen, det vet ni nu. Men alla tar den inte i sitt armod och från höga hästar ramlar man ner och slår sig djupt. Tyvärr, satan måste skörda sitt, ty så skapades värden genom att separera det ljusa från det mörka, det onda från det goda, den manliga från det kvinnliga i all evighet, amen - halleluja. Jag vet för jag gjorde det av min vilja för att ni skulle få skåda ljuset bakom allt som lyser starkt ända in i själen, det är jag som skriver nu genom din vän Moneria som du fått veta namnet på; O högst uppsatte mästare till din hjälp, lita på mig jag leder dig i evighet amen halleluja. Slut för nu.