Röken över jorden - 2008-05-29

Får följande syn under avslappningen efter ett Yoga pass:
Jag flyger iväg och lämnar jorden och ser jordklotet på avstånd. Svart tjock rök väller upp från jorden och börjar täcka dess yta.

Automatskrift innan jag går till sängs
För att bygga det nya måste det gamla trotsas och utmanas, ingen annan kommer att göra det före dig, du skall visa vägen min vän. Gör detta för framtidens fortlevnad så att alla ljussjälar som väntat på befrielsen skall få skåda ljuset som väntar er tålmodiga som fått stått ut med spott och spe. Ni som vågat gå emot strömmen och tänka själva, ni skall få det ni söker, evig frid. Gå ut och tala om detta i största ödmjukhet, tvinga inte någon att lyssna, de som är redo tar emot när de är öppna för sanningen, som skall förmedlas på flera olika parallella sätt, utan er inbördes kommunikation. Jag kommer att se till att ni strävar mot samma mål, det kan inte bli på annat sätt eftersom ni är av mig utsända.

Ta vara på er stund på Jorden det blir en merit för fortsatta färden mot oändligheten som aldrig slutar, men där vi mötas i vårt ursprung. Glöm inte sprida kärlek och kramar. Ta det inte för allvarligt, det räcker att du älskar alla och mig som du gör, då kommer det att gå bra.

Det mörka molnet du såg spridas över jorden kommer inte att kväva er som tror men kommer att stoppa alla galna projekt som pågår i oförståndets tecken vilka riskerar att rasera livet på jorden.

Skall det komma mer?
Nej inte nu, hej då Moneria!

Smoke