Tiden är inne för den stora Transformationen - 2008-05-04

   No ones needs to be fånge i sin egen kropp, det är bara att sätta i gång, Lev nu! Detta som är så enkelt. Men ni är blockerade av era svagheter för den materiella världen, detta blir er undergång. En ny tid skall starta, den gamla är slut, lägg undan allt som stör er relation till mig som talar just nu. Ni vet vem jag är men vågar inte se Sanningen. Sanningen är vit, ljus och fin, och ingen skall undgå den. Ljuset skall förtära era själar så att vi smälta samman och mötas i evigheten. Inget annat kan vara viktigare just nu, för tiden är inne för den stora Transformationen. Raka rör ner i helvetet om ni inte slutar att vältra er i alla prylar och i ogenomtänkt världsligt pladder.

   Sluta nu och börja Lev, jag längtar efter era rena själar. Tvätta dom i mitt ljus, vandra tysta i min natur, i er själva, ert ursprung. Njut och inse att ni dödar er själva om ni inte låter naturen få vara i fred från era världsliga begär. Jag vill er väl.

   Allting tar slut, allting har en ny början, sluta leva i oförstånd, börja prata med mig, jag bor inne i er, i allt. Jag finns överallt i er svett, i ert blod, i era ben. Sluta äta djur! Be: Fader vår som är i himlen, helgat varde ditt namn, ske din vilja…

   Varför, vansinne, inte bra, sluta, äta, kanske inte, sova?

   Fortsätt att sitta framför mig varje morgon, det stärker din själ inför ditt stora uppdrag som snart skall börja. Våga fortsätta vara dig själv, det är inte farligt, alla kanske inte förstår, men det är inte ditt problem, lämna det till mig. Jag älskar dig, Amen.